Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sjíždění vnitřních stran pneu

Záleží od typu vozidla a náhonu. Niektoré značky majú na predných nápravách rozbiehavosť(!). Predpokladám, že čapy riadenia a spodné čapy máš vymenené, čerstvé, ako nové.

Odklony kolies sú pevne dané, tu nevymyslíš nič jedine ak by bolo vozidlo po ťažkej havárke alebo by na prednej kapote pristála naložená Tatrovka prípadne ti po nej prebehlo jedným pásikom BVP-čko v plnej zbroji.

Musíš si nájsť presný servismanuál k tvojmu vozidlu, vytlačiť si nastavenia geometrie na flajstri a ten dať pakovi v servise priamo pod rypák. Ešte sa ako bonus kukať pod jeho paprče, ako nastavuje geošku. Mne tiež párkrát domrvili kvasení otreštenci, tzv. vyučení majstri sveta, takto nastavenie nielen na prednej, ale dokonca aj na zadnej náprave.

Lenže bolo to za čias boľševika, v časoch sociaľistických istôt, ak som pristavil nejaké to moje nové tuzexové, kapitaľistické, americké, zderské, odporne vykorisťujúce, zahnívajúce vozidlo s ktorým som vletel do nečakanej metrovej diery na vozovke o ktorom nemali hovňousci z radov automechanikov ani páru, lebo škodovky a žiguláky mali tuším všetky zbiehavosť.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny