Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Otázky ohledně betonu

125 bola dobrá do betónu na osadenie stĺpikov pre pletivo na hranice parcely. V zemi tento elektrárenský šmejd "popolček" dokázal za niekoľko rokov vytvrdiť.

Komunistická lúza sa zbavovala veškerého bordelu nielen zo strusky, elektrárenských odlučovačov, ale dokonca aj chemického prachu smerom do cementu pre malospotrebiteľskú lúzu zabalenú v 50kg mechoch s označením Cemet.

Kto chcel skutočne pevný preklad, previs pre balkóny, musel aj 352 miešať 1:2 s týmto komunistickým cementom, aby sa mu časom nerozpadol mrazom aj ak bol povrchovo odizolavný.

Stavba bazéna, schodiska za zľatých komunistov nemala šancu, leda ak si poctivý, sľušný, pracovitý, prevychovaný, skromný občan neukradol modrý cement 500-ku, určenú na betonáž priehrad či komunistických, atómových bunkrov.

Osobne som v tom čase staval, ideálne bolo podchytiť si vodiča, rozvocu s raketami z betonárok, ktorí vozili hotový betón na protežované komunistické stavby v domiešavačoch k výstavbe oporných múrov popri diaľníc a vozoviek. To bol echt cement, spieval, ak stvrdol polámal sa aj irídiový vrták lebo primiešavali do betónu nejaké tvrdidlá, nemrznúce vodoodpudivé plastifikátory. Určite nie z CCCP.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny