Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem založit klub

Ahoj všem , zkouším rozjet forum které by bylo převážně o kutilství hobby práci atd. Mohli by jste mi kouknou tna stránky a poradit co udělat lépe? klubkutilu cz. Díky všem

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Chápu dobře, žes to forum rozjel na konci listopadu 2017 a doteď ti tam nikdo nechodí?
Pavel 02.03.2019 15:50
Pavel
Jj. Jenže ani já sám jsem tam nebyl. Dokonce jsem se musel do administrace dostat přes databázi. Pro… poslední
Kutil Tim 02.03.2019 20:08
Kutil Tim

Jj. Jenže ani já sám jsem tam nebyl. Dokonce jsem se musel do administrace dostat přes databázi. Protože jsem zapomněl heslo.

Ta myšlenka ve mně zraje dlouho. Už jedno takové fórum spravuji . To se motá okolo aut. Tam je členství placené. ( není má vina já jsem jen technický administrátor).A lidí je tam spoustu.

Co se týče doby vzniku. Založil jsem fórum , zkusil to rozhlásit na facebooku. Jenže do toho mi onemocněla mamka rakovinou. Tak šly věci stranou. Mamka už tui s námi není. A já tak nějak mám čas . tak se k tomu zkusím vrátit.

Spíš dělám takovej průzkum jestli by o to byl zájem a co by se lidem líbilo co by si přáli upravit atd.. nejde mi o co největší návštěvnost. Ani moc o to aby se tam někdo zaregistroval jen kvůli dotazu.

Jak píšu zkouším jestli se nenajde pár kutilů co by chtěli mít své místo kde mohou ukázat co umí, popřípadě prodat nějaké přebytky. Dřív bývaly tyto místa v hospodě , ale to už tak nějak odeznívá.

A opět připomínám nemíním být paralelou poradny, Ani konkurencí. Tohle je jinej sortiment.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru