Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem založit klub

Ahoj všem , zkouším rozjet forum které by bylo převážně o kutilství hobby práci atd. Mohli by jste mi kouknou tna stránky a poradit co udělat lépe? klubkutilu cz. Díky všem

Předmět Autor Datum
A, nie je obdobných fór dostatok, ba celé priehršlia? Radšej založ fóra pre geriatrov, ako si neucv…
Nuda 01.03.2019 16:57
Nuda
Je pravdaže. Jenže většina z nich je nepřehledná. Na facebooku jsou také různé skupiny , už se tam l…
Kutil tim 01.03.2019 17:16
Kutil tim
A preco mas pocit, zeby sme mali podporovat konkurenciu;o)? Vsetko co chces ponukat vieme ponuknut a…
fleg 01.03.2019 17:23
fleg
Ahoj není to myšleno jako konkurence ale pokud vadí klidně smaž. Nebo klidně použij něco z toho co z…
Kutil tim 01.03.2019 17:37
Kutil tim
Ale to kludne mozes...zacali sme zverejnovat videa, ak mas video a je dobre posli odkaz a mozeme ho…
fleg 01.03.2019 17:41
fleg
Ale to není úplně to ono. Myslel jsem to tak že kliknu na jméno třeba https://kutilska.poradna.net/u…
Kutil tim 01.03.2019 17:49
Kutil tim
To jméno jsem našel pod článkem , ale když jsem ho rozklikl neviděl jsem kolik a jaké články napsal.…
Kutil tim 01.03.2019 17:50
Kutil tim
Chápu dobře, žes to forum rozjel na konci listopadu 2017 a doteď ti tam nikdo nechodí?
Pavel 02.03.2019 15:50
Pavel
Jj. Jenže ani já sám jsem tam nebyl. Dokonce jsem se musel do administrace dostat přes databázi. Pro… poslední
Kutil Tim 02.03.2019 20:08
Kutil Tim

A, nie je obdobných fór dostatok, ba celé priehršlia?

Radšej založ fóra pre geriatrov, ako si neucvrkávať, ako nasadiť plienky na sprkenené haxne, aké vysoké má byť WC na správny posed, aby sa z neho geront sám postavil, aké prírodné bylinky užívať na senilitu a celkové okysličenie organizmu. (napríklad na lačno, zrána priamo do žaúdočných kyselín naliať zopár kvapiek 3% lekárskeho HO-HO /H2O2/ rozriedených vo vlažnej vode aj sklerózu z muskulatúry vyženie).

Lebo než sa vysomáriš so svojou stránkou do jej 100% sfunkčnenia, dnešní čiperní mladí zvládajúci net, kutilstvo, bastlenie, stavebné práce, postupne schradnú, objavia sa im starecké múdre šediny na ich vráščitých paliciach a budú sa dožadovať na nete tejto odbornej pomoci.

Je pravdaže. Jenže většina z nich je nepřehledná. Na facebooku jsou také různé skupiny , už se tam lidi navzájem napadají, aby vyhledávali a neptali se na to samé dokola. Proto to zkouším. Nechci z toho dělat banerama oblepené fórum. Spíš bych to chtěl vést jako klub s možností založit si svoji galerii , pochlubit se ostatním co se mi povedlo atd.

Zároveň bych si přál aby to bylo místo kam si lidi přijdou pro pomoc. tedy šikovný řemeslník tam bude moci nabízet služby atd.

Ale uznávám že máš pravdu je toho celkem dost. Nicméně prakticky nic mne to nestojí tak to zkusím.

A preco mas pocit, zeby sme mali podporovat konkurenciu;o)?
Vsetko co chces ponukat vieme ponuknut aj my, nicmenej pointa kazdej poradne su ludia a tych si tam tak lahko za kratky cas nedostanes.
Dovolim si tvrdit, ze kutilska je asi u nas bezkonkurencne najkvalitnejsia poradna, co sa tyka obsahu a profesionality rad (ale v tesnom zavese je pc), ale je to len vdaka ludom, co sem chodia a ktori svojmu remeslu naozaj rozumeju. A to neziska len tak.

Ahoj není to myšleno jako konkurence ale pokud vadí klidně smaž. Nebo klidně použij něco z toho co zde vyplodím.

Mám v hlavě myšlenku že to nebude jen anonymní poradna. Tak jak je to tady. Spíš bych to raději viděl jako osobní presentaci. ukládání své dílny pod svým nickem.

Chybí mi tu možnost mít tady svoji garáž kde bych sdílel co se mi povedlo. A lidé by mi to okomentovali a často i poradili.

Nic proti této poradně mile rád na ni z toho fora odkážu.

Tady je to čistě poradna. Mám problém napíšu a lidi mi odpoví. Jo to je super.

Ale rád bych ,aby bylo něco kde si uložím a prodiskutuju projekt na kterým dělám, s lidmi který poznám už podle nicku a budu vědět že dělali něco podobnýho . Typu chlapů v hospodě.

Ale to není úplně to ono. Myslel jsem to tak že kliknu na jméno třeba https://kutilska.poradna.net/users/21-zarniwup a tam uvidím jeho příspěvky. Nebo by byla sekce jen s tím kdo co doma dělá.Takhle je to o článcích já tím myslím že si založím vlákno a budu postupně přidávat fotky jak se to vyvíjí. Nechci ti tu dávat odkaz přímo na to fórum . Nicméně když ho navštívíš tak klikni na mojeprojekty. To tím myslím.

Ale jak píšu pokud vadí klidně smaž. Je to tvoje poradna. :-)

Jj. Jenže ani já sám jsem tam nebyl. Dokonce jsem se musel do administrace dostat přes databázi. Protože jsem zapomněl heslo.

Ta myšlenka ve mně zraje dlouho. Už jedno takové fórum spravuji . To se motá okolo aut. Tam je členství placené. ( není má vina já jsem jen technický administrátor).A lidí je tam spoustu.

Co se týče doby vzniku. Založil jsem fórum , zkusil to rozhlásit na facebooku. Jenže do toho mi onemocněla mamka rakovinou. Tak šly věci stranou. Mamka už tui s námi není. A já tak nějak mám čas . tak se k tomu zkusím vrátit.

Spíš dělám takovej průzkum jestli by o to byl zájem a co by se lidem líbilo co by si přáli upravit atd.. nejde mi o co největší návštěvnost. Ani moc o to aby se tam někdo zaregistroval jen kvůli dotazu.

Jak píšu zkouším jestli se nenajde pár kutilů co by chtěli mít své místo kde mohou ukázat co umí, popřípadě prodat nějaké přebytky. Dřív bývaly tyto místa v hospodě , ale to už tak nějak odeznívá.

A opět připomínám nemíním být paralelou poradny, Ani konkurencí. Tohle je jinej sortiment.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru