Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zazdění záchodu

Teď nevím zda jsem Vás pochopil dobře, ten záchod bude ukotvený na vnitřní nosné zdi (má tloušťku 30cm) ta už je postavená.
Mohl bych obezdít jenom ten záchod , ale to by nevypadalo hezky vzhledem k tomu že hned vedle bude sprchový kout a také by byl problém s natažením odpadu k záchodu (původně byl myšlen jinde), takže ten záchod potřebuji jakoby zazdít celou tu zeď a to zprava doleva od spodku až ke stropu , souběžně vedle té nosné. Když dejme tomu má mechanizmus závěsného záchodu tloušťku 15cm tak před tou nosnou zdí potřebuji postavit souběžně další zeď která bude stát 15cm od té nosné zdi. Kde do toho prostoru mezi těmi stěnami schovám mechanizmus záchodu a potrubí (odpad, voda).
Otázka je z čeho.
Jak píšete to kotvení do protějších zdí, tak když sem dělal příčky tak sem je kotvil pomocí 8mm závitové tyče a to do nosné zdi na chemickou kotvu v příčce do spáry do malty, dělal sem to tak v každé spáře.
Vzhledem k tomu že toto je v podkroví tak na jedné straně zdi kterou potřebuji vystavět je šikmá střecha, tak že kotvit mohu jen do výšky pěti řad cihel (1,25m) pak je věnec a pozednice, na druhé straně je 11,5cm příčka.
děkuji

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny