Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prilis strkovita studna

Celé zle.

Ak to je jediný zdroj, zlikviduješ si nielen čerpadlo, zaserieš el.boiler, zničíš vodovodné batérie a o práčke či umývačke riadu radšej nepíšem.

Musíš výtlačné, ponorné čerpadlo vytiahnuť od dna do takej výšky, aby sa nenasali nerozpustné, tvrdé nerastné minerály, piesok apod. Tu žiadne sitá nemajú význam. Alebo mať vedľa studne osadenú v zemi plochú 10000l nádrž (vybetónovaný podzemný bazénik s výškou hladiny 20cm), ktorá by prirodzeným sedimentom separovala na dne takýto bordel. Prirodzenú, mechanickú, sedimentačnú čističku, drahá sranda. (Napríklad NS SR + MS SR na Župnom námestí BA I má pod polovicou budovy v hlbokom suteréne takúto vaňu v ktorej je napustená cca 30cm hladina vody, ktorá slúži ako vzduchový filter mikročastíc k odfiltrovaniu mestského prachu. Pričom z druhého konca bazéna sa nasáva do strojovne nanočističiek odfiltrovaný vzduch hladinou vody. Čistý vzduch je rozvádzaný vzduchotechnikou justičnej talármafii pod ich ctihodné, ľudovodemokratické, skomunizované, eštébácke rite do každej kancelárie a smerom do pojednávacích miestností).

Skus ponoriť do trubky nejaké výkonné, kalové čerpadlo typu Bimbo aspoň 200l min. až na samotné dno vrtu a nechaj ho vyťahať hadicou na záhradu alebo do potoka jemný grit, piesok a štrk prirodzene splavovoaný spádom na najnižšie dno vrtu z celého okolia spodnej vody http://ix.sk/LzUmH

Jemný slín, íl, organické nečistoty z výkalov žížal sa dajú jemným filtrom na výtlačnom potrubí separovať, tie pripojeným zariadeniam ani rozvodom neškodia.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny