Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nechat si auto na díly?

Zdravím,
vím, že je problém si nechat auto na díly a pro jeho vyřazení jsou dvě oficiální možnosti 1) Prodat někomu 2) Zvrakovat.
Co se ale stane, když odhlásím pojištění (třeba k výročí), auto zůstane stále napsané na mě a já si ho doma na dvorku rozeberu na díly?

Vím, že to jde ještě udělat tím způsobem, že si auto "jen jako" koupí nějaká fiktivní osoba ze zahraničí, zařídím převozové značky - na 10 dní. A on si to "jako by" nepřepíše tzn u nás papíry zaniknou a nikde se dál nezaregistrují.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To by mě zajímalo jak to dělají naší snědí spoluobčané, kolem kterých jezdím každý den a mají plný d…
n.u.r.v. 11.01.2019 15:42
n.u.r.v.
Jo, také takové znám. Ti se příkrým omezováním svobody nakládání s majetkem svazovat nenechají. Ale…
magické oko 12.01.2019 09:07
magické oko
cikáno to často dělají tak, že koupí auto, ale nepřevedou si to na sebe. Páč je stále hodně hloupých… nový
milan.cukrar 14.01.2019 06:09
milan.cukrar
Jestli si zde někdo myslí, že ekologická likvidace je opravdu ekologická, tak se šeredně plete. Znám… nový
borekstavitel 27.01.2019 10:18
borekstavitel
Je dobře, že jste zkontrolovat většinu firem a nás o tom informujete. Děkuji poslední
milan.cukrar 28.01.2019 06:10
milan.cukrar

Jo, také takové znám. Ti se příkrým omezováním svobody nakládání s majetkem svazovat nenechají. Ale jak známo, jsou také zodpovědní a tak je jim to tolerováno. To gádžové, ti by jistojistě náplně nalili do kanálu, olej rozbryndali do trávy, plasty naházeli do příkopů a kabely vypálili na dvorku, jak jistě správně rozumuje kdosi výše, blahořečíc naší svobodu přijít o majetek se zbytkovou hodnotou bez náhrady, ve prospěch našich chudých a samozřejmě absolutně poctivých, zodpovědných a vyvolených podnikatelů s razítkem. Kdyby se mi nepříčilo udávání, mohl bych dát fotku jak to u jednoho z těch podnikajících chudáků vypadá. Jako u cikánů na dvorku, včetně personálu, který tu "ekologickou likidaci" provádí.
Ale určitě je to tak správně a má to tak být. Na přizpůsobivý lid je třeba přísnost.

Jestli si zde někdo myslí, že ekologická likvidace je opravdu ekologická, tak se šeredně plete. Znám několik firem, který likvidaci provozují a že by se hledělo na ekologii, to ani náhodou. Přesně jak zde již někdo psal, oni akorát z auta vyndají díly, které si někdo chce odkoupit a tím to končí. Pak přijede auto s kontejnerem, namačká několik aut do kontejneru a veze někam pryč, namačkané v kontejneru, někdy v takovém stavu, v jakém majitel vozidla auto k likvidaci odevzdá, tj. kompletní, včetně všech provozních kapalin. Takhle to chodí u většiny firem, které ekologickou likvidaci provozují.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru