Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nechat si auto na díly?

Zdravím,
vím, že je problém si nechat auto na díly a pro jeho vyřazení jsou dvě oficiální možnosti 1) Prodat někomu 2) Zvrakovat.
Co se ale stane, když odhlásím pojištění (třeba k výročí), auto zůstane stále napsané na mě a já si ho doma na dvorku rozeberu na díly?

Vím, že to jde ještě udělat tím způsobem, že si auto "jen jako" koupí nějaká fiktivní osoba ze zahraničí, zařídím převozové značky - na 10 dní. A on si to "jako by" nepřepíše tzn u nás papíry zaniknou a nikde se dál nezaregistrují.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jestli si zde někdo myslí, že ekologická likvidace je opravdu ekologická, tak se šeredně plete. Znám… nový
borekstavitel 27.01.2019 10:18
borekstavitel
Je dobře, že jste zkontrolovat většinu firem a nás o tom informujete. Děkuji poslední
milan.cukrar 28.01.2019 06:10
milan.cukrar

Jestli si zde někdo myslí, že ekologická likvidace je opravdu ekologická, tak se šeredně plete. Znám několik firem, který likvidaci provozují a že by se hledělo na ekologii, to ani náhodou. Přesně jak zde již někdo psal, oni akorát z auta vyndají díly, které si někdo chce odkoupit a tím to končí. Pak přijede auto s kontejnerem, namačká několik aut do kontejneru a veze někam pryč, namačkané v kontejneru, někdy v takovém stavu, v jakém majitel vozidla auto k likvidaci odevzdá, tj. kompletní, včetně všech provozních kapalin. Takhle to chodí u většiny firem, které ekologickou likvidaci provozují.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru