Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem izolace stropu v koupelně

Domnívám se, že ze spousty různých odpovědí bude mít ještě více nejasno. Sám se musíte přesvědčit, čemu věřit a čemu nikoliv.

Předně zateplovat z teplé strany je špatně, vždy je třeba zateplit ze studené strany. Dal jste rošt 25cm od sebe, to je moc husté a tím Vám vzniknou tepelné mosty, kde nebude žádná izolace. Jen si spočítejte, kolik cm zabere rošt a kolik zbyde na izolaci.
To že dáte polyš mezi latě, není až tak hrozné, páč je to izolant s podobnými vlastnostmi. To že je méně propustný pro páry, je úplně jedno, páč pod ním máte přeci parotěs. Že neutěsníte polyš těsně k roštu je taky pravda, ale ve Vašem případě to neřešte, páč jstejně izolujete mizerně, To ani nevím, kolik cm použijete na izolaci.
Že byste měl polyš hořlavý, to asi ne, ten se již nedělá, jen se používá samozhášivý. V tom je rozdíl. To taky neřeště, páč až shoří celý barák, tak to nepoznáte, zdali tam byla vata, či polyš.
Pokud dáte folii, pak jí propícháte hřebíky, tak z tohu uděláte cedník. Je lepší přidat ještě jeden rošt, abyste nedělal cedník.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny