Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Indukcny varic - aky

No najlepsie by bolo zajst k niekomu co ma indukciu, tak ako mi radili hore, a vyskusat. Dvojkilowatovu.

Napatia v sieti som meral ked som robil instalaciu, cca 2 roky dozadu. Tie boli v tolerancii (teda nie len , ale aj velmi blizko nominalnym hodnotam). Ale je pravda ze impedanciu siete som nemeral. Ale pri zvarani invertorom s napatim v sieti nemam vacsie problemy. Skor susedia napajani z druhého vyvodu z trafostanice, tam je problem s drzanim obluka a tam som aj nameral pri zatazeni hodnoty len cca 150V. Opakujem ale ze to nie je moj pripad, ja a cela cast zahradiek sme napojeny na inej vetve z trafostanice.

Ja vidim hlavny problem prave v tom prestupe tepla. Liatinova platnicka je horuca jak cert a hrniec, no nevravim ze neni horuci, ale urcite nie tak. Iste zavisi ake su stycne plochy, ale jednoznacne toto nikdy nemoze konkurovat indukcii. Ved zas tam nemam nejake vrstvy spiny alebo co :D Normalne hrnce a normalna platnicka :)

Pre pokoj ale zmeran nabuduce napatie pri zatazi na tej platnicke co mam. Priamo na svorkach pristroja. Nakolko som nemeral po rekonstrukcii impedancie, je mozne ze naprikald ta konkretna faza ma niekde "problem". Na nej som ani nezvaral, je to faza vyhradena cisto na varenie. Dalsia je na cerpadlo a posledna je na dielnu. Tie dve mam overene ze su "tvrde".

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny