Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Výběr pračky AEG vs Samsung

Osobne som za tie roky prišiel na jednu vec.

Lacný šmejd, ak sa vydarí je k nezaplateniu pritom ak sa náhodou pokazí, nedávam ho do opravy. Letí von na ulicu pred chalupu na obecný chodník, kde do rána zmizne, ani smrad po prístroji nezostane.

Dole v pivnici a v sušiarni r.d., mám na vyvýšenom podstavci (cca 50cm od zeme) kvôli pohodliu nakladania prádla, (ale aj preto, lebo tento xindel má velice slabé odpadové čerpadlo, taká detská plastová, rachotivá hrkálka, ktorá mi odmietla vytlačiť vodu do odpadu v potrubí vo výške 70cm) najlacnejšiu práčku na trhu, nejaký Turek : http://ix.sk/VznZy

Predmetný ECG už štyri roky perie (monterky, handry, uteráky po čokloch s chlpmi, bordel prádlo), odstreďuje ako malina, šľape, ide ako víno, polovička si ju nevie vynachváliť. Predtým mi záhadne odišli dve značkové práčky tesne po skončení záruky. Skončili vyrazené na ulici pre cigáňov s megafónom. Ani sa neoplatili opraviť, lebo prdli riadiace jednotky a tie sú takmer 2/3-cenovej reláciii s ich odbornou výmenou servisákom, ako stojí nová práčka.

Hore na prízemí v kúpelní mám ešte jednu do rezervy, nejaký drahý, tuzexový výrobok Miele WMB 120 WCS na ktorom sa takmer neperie, iba ak sviatočne sa dva razy do roka "prefúkne" nejakými závesmi a záclonami.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny