Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Svod deštové vody do kanalizace

Neviem, ako v ČR, ale u nás sa z plochy strechy odvedenej do kanalizačnej prípojky spol. VaK, a.s. platí, ako za odpadovú vodu zo zrážok. Majú tabuľky zrážkových lokalít presne vypočítané na mm/m2. Aj ak by celý rok nesprchlo, bumága drží, bumága náda.

Dôvod platby: Majú náklady. Nejaký echt eštébák dostal darom od boľševickej mafie megazlodejov hotové potrubia vybudované z daní poplatníkov z pred rokom 1989 pod zemou, ale dnes má konateľ ukrutné náklady. Dovolenky na Floride, vila v Kalifornii, jachta, šesťmetrové SUV 8x8 12Vbitturbo, lyžovačky v Alpách s celou zlodejskou, komunistickou pakážou a napelešenými komunistickými panghartmi am blok.

Radšej sa nikomu nezver, čuš ako voš pod chrastou, lebo ťa začnú vodárne a kanalizácie ošklbávať ak sa im pripojíš a ešte prípoj z vlastnej vôle nahlásiš. Alebo to sprav s pripojením úplne potichu, akože robíš len vsakovaciu drenáž na svojej parcele. Potom rýchlo špupito-presto skonči prepad do verejného kanála.

Daj si rúšku alebo škrabošku na ksicht pri výkope, kopaj rigól po polnoci, nech ťa nepoznajú a nevidia ani susedia. Do rána máš zasypaný, zarovnaný jarok, posadené v inkriminovanom miesta lúčne kvetinky, či natiahnutý trávnatý koberec, samozrejme zavlažený.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny