Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaké máte zkušenosti s křovinořezy z Low End konce?

Křovinořez Oleomac si pořídili zahrádkáři, občas jsem si ho půjčoval, asi se k němu pokorně vrátím. Ten co mají nemá nijak oslnivý výkon, ale dokážu s ním posekat trávu na zahrádce aniž bych musel dělat cokoliv jiného než občas nalejt další benzínovou směs a namotat novou strunu.

Na Zpovědnici občas mlamojové shánějí kde koupit levně trávu. Ale když jim nabízím, že si ji mohou u mne posekat zadarmo, zatím žádný neprojevil zájem.
:-D:-D:-D:beer:

Jo, jednu závadu prý měl, jak mi říkal ten pán co se o ten křovinořez staral a půjčoval ho: Paní co si ten křovinořez taky půjčila si stěžovala, že neseká, závada byla v tom, že tam neměla strunu. A i takové vypůjčovatele ten křovinořez už přežil.

BTW: Poněkud se divím, že v době různých povinných certifikátů, akreditací, ES Prohlášení o shodě, značek CE, GoDoPRdelí a jiných eurovymyšleností si takové strojky co se u nich dají předpokládat nějaké problému nákupčik nevypůjčí a osobně je nevyzkouší (případně tím nepověří nějaký zkušební ústav) než rozhodne o jejich zařazení do prodeje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny