Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Potkani na dvorku

To vypadá v prípade prehryzených nor na kanalizáciu (septik, žumpa) v blízkosti alebo priamo pod dvorom, kde sa drží voda, splašky s potravinami, ľudské výkaly. Potkan, či krysa sa prehryzú aj cez 30cm hrubý betón. (Kedysi sa zalievalo do poteru rozbité sklo od nezálohovaných fľaší). Nahonená samica hľadá vhodné, teplé, ale suché, chránené miesto pre vrh mladých. Preto sa chová, ako divá sviňa odtrhnutá z reťaze, kuše, hryzie po okolí, lebo hľadá vhodné hniezdište pre svoje rozkošné, hambaté, ružové batoľatá.

Ak máš pod dvorom potrubie s kanalizáciou, obetuj do výlevky aspoň 5 litrov čistého Savo originál (26% chlóru), vylej Savo do výlevok na noc, aby sa nesplachovalo a neriedilo vodou.
---------------------------------------
Jedine vhodná návnada, lebo potkan je bylinožravec, namorené zrno jedom je ideálne. Sú dostať morené poduštičky s kombináciu otrávenej žranice, len tie si potkani odvlečú do nory, pričom ich môžu nechať porozházané voľne po okolí.

Jedy by mali pôsobiť so spomaleným efektom, aby v prípade kolónie potkanov prudký jed neodhalili. Potom sa sebechutnejšej "mňamky" návnady viac nedotknú.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny