Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Myčka AEG - nenapustí vodu, nemyje, všechnu vodu vypustí, zaplavená není

Zdravím,
mám problém, který už tu podobný byl, ale odpověď na moje otázky jsem nikde nešel.
Jedná se o myčku AEG Favorit (štítek přiložen foto2).
Myčka bliká na první dvě kontrolky (mytí a sušení foto1) ihned po zapnutí (tedy pár vteřin po zapnutí tlačítkem) a snaží se honit čerpadlo. Pokud naliji do myčky vodu, všechnu ji odčerpá. Blikání trvá pořád a myčka zkouší jednou za čas pořád odčerpávat. Pokud po zapnutí myčky ihned pustím program (standardně 50°), tak bliká myčka rychleji (stejné dvě kontrolky vč. kontrolky programu). Program se dá dlouhým stiskem zrušil, ale myčka nic nedělá jen po nějaké době spustí zase čerpadlo. Z mého pohledu si myslí, že je zaplavená. Ale není. Nikdy nebyla. Rozdělal jsem boční kryty, plovák (polystyren foto3) je dole, voda nikde žádná, čidlo nad plovákem cvaká a vypadá, že spíná normálně. Meandr je v rámci možností čistý (propláchnutý-fotka ještě s nepropláchnutým foto4) voda jím protéká dobře. Při vyndání myčky z linky je meandr plný vody. Po vyčištění (meandru), kontrole plováku, konektorů atd. zapojení myčky, nalití vody dovnitř do myčky (kterou odčerpá) dál nefunguje a při opětovném odkrytování je meandr stále prázdný.
Nenapadá někoho po čem jít? Nemůže být např. v nějaké paměti chyba třeba nějaké přicpání? Sice bydlíme v paneláku, ale kvalita vody byla občas otřesná (různé přestavby města). Po každém testu byla myčka vytažena ze zásuvky.
Jak profouknu a jaké hadičky? Přívod a odpad od myčky mi profouknout nejde. Předpokládám, že v odpadu problém není když myčka vždy vše co jí naleju vypustí. Spíš nenasaje vodu dovnitř.
Díky moc za každou radu.¨
nemusíte svůj problém psát opakovaně do všech podobných témat, ani měnit přezdívky - ty ostatní kopie tohoto textu jsem smazal a prosím nepokračujte v tom zaplavování ostatních témat stejnou otázkou (Kurt)

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru