Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bazen a plynova pripojka

Ak nie je prípojka zapísaná v tvojom LV, ako vecné bremeno, poznámka pod čiarou apod., normálne plyn odstav, ufajči, zablenduj prípoj na vstupe a stavaj bazén, ako keby sa nechumelilo.

Nie si viazaná ani obmedzovaná žiadnym právnym predpisom ani ak v prípade susedov "zatneš žílu u pytlíku" v prípade nelegálnej prípojky vedúcej cez tvoju legitímnu nehnuteľnosť bez záväzkov.

Odporučím:
Tvár sa ako neviniatko, o ničom nevieš, nič som nevidela, do ničoho som nezasahovala na svojom výhradnom vlastníctve pri výkopových prácach.

Samozrejme žiaden orgán ex lege, s krížikom po funuse, napríklad znalca z odboru ani na príkaz talármafie (rozhodnutia, predbežného opatrenia či rozsudku) na svoju parcelu nepusti, lebo nie je k takémuto úkonu zákonný dôvod. LV máš čistý, ako malinu.

Už som obdobný prípad v svojej stavebnej spoločnosti riešil, ani si lúzeri neprdli s prizvanými štátnymi fízlami a spol. boľševickej, vyplatenej lúzy, v časoch, kedy si ešte za zlatých komunistov robili prípoje mírnix-dírnix, širinou marinou aj cez cudzie vlastníctva bez záznamov, pripájali sa plynom cez iných, tretích majiteľov pozemkov apod. partizánčenie. Vlastníctvo je v kapitalizme nedotknuteľné, chránené ústavou a ostatnými vykonávacími zákonmi a vyhláškami.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny