Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem AEG mycka Favorit control IM chyba i30

Dobry den, nesetkal se nekdo s chybou i30? Mycka huci.
Nadoba kde je polysterenovy plovak je sucha
Promeril jsme spinac plovaku a je v poradku, privodni hadice s napoustecim ventilem je taky v poradku, pripojil jsem ho primo a do mycky natekala voda.
Zkusil jsem diagnostiku ( popsana v jinem prispevku) a v bode 6, kde ma napoustet se nic nestane.
Chybu to melo d0, mozna i F0, nepamatuji si to, protoze jsem to vyresetoval, jak jsem se to ucil a zkousel. Ted tam sviti jen 0 a pak to od 4 funguje.
Prijde mi to jako ze je preruseny obvod ( plovak a napousteci ventil je v serii ale jestli je ta jeste neco uz nepoznam), mozna chyba v ovladaci jednotce, jestli je tam triak, tak jaky port na desce promerit. Nebo jako by si jednotka myslela ze napousti, ale zadnou vodu nevi.
Uz jednou jsem rele vymenoval, protoze shorelo a nehrivala se voda. Nevim jestli je vadne znovu, jestli by melo vliv i na chybu 30. Promeril jsme pouze vstupni civku a ta ma 400ohmu. Mam doma nahradni, takze muzu vymenit
diky za radu

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zdravím, mám teď taky problém, myčku jsem zapla, chvíli běžela, vodu si napustila, avšak po chvíli v…
Michelle H. 16.01.2023 20:19
Michelle H.
Otevřít a koukat. Mně se zrovna u Favoritky devulkanizovala výtoková hadice...
Kyncl 16.01.2023 20:23
Kyncl
To znamená prosím co? 😂 Prošla jsem hadice, odpojila, vylila odpadovou vodu. Zkusila znova a nic. Fu…
Michelle H. 16.01.2023 22:34
Michelle H.
REKL BYCH ZE je nejaka gumova hadice bude praskla (privod vody do ohrivace, nebo z dolniho kose, tam… poslední
Albi74 17.01.2023 11:05
Albi74

Zdravím, mám teď taky problém, myčku jsem zapla, chvíli běžela, vodu si napustila, avšak po chvíli voda z ní mi vyjela ven nevím Kama, plavala jsem, tak jsem to všechno uklidila. Házelo to chybu i30 v myčce voda již žádná nebyla. Myčku jsem opět zapla ale vodu si to již nenačerpalo. Nevíte co by to mohlo být? Filtr dole jsem předevčírem zrovna čistila.

Děkuji moc

To znamená prosím co? 😂
Prošla jsem hadice, odpojila, vylila odpadovou vodu. Zkusila znova a nic. Furt chyba. Filtr spodní jsem čistila. U kolečka na nastavování tvrdosti vody jsem taky pootáčela, vytekla z tama voda. Ale nerozpytvavala jsem ji celou, když nevím co by to mohlo být 🤔 taky ne pravda že ze spod někde stále kape voda co byla ještě v tom sítu dole.

REKL BYCH ZE je nejaka gumova hadice bude praskla (privod vody do ohrivace, nebo z dolniho kose, tam jsou hadice soucasti celeho dilu, voda vytekla do spodni nadoby, tam je čidlo, ktere hlasi chybu i30. Nadoba pretekla a vodu jste pak mela na podlaze. Takze je potreba prohlednout poradne kde je dira.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru