Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hliníkové vstupní dveře

Dobrý den,
má někdo zkušenost s firmou Okna.eu a jejich hliníkovými dveřmi? Mám je cca 7 měsíců, dveře jsou v antracit barvě, orientace na východ, křídlo 200x90cm, tl. profile je 75mm. Již zhruba po 3 měsících od jejich montáže se svislá část rámu na straně kování vyboulila o cca 2 mm ve směru ke dveřnímu křídlu, zavírání dveří zatím ok, vyboulení se ale z nějakých důvodů (možná slunečním osvitem) zvětšilo na dnešních cca 3,5 mm (křídlo již drhne při otevírání-zavírání), o cca 2 mm se vyboulila a část rámu na straně pantů (došlo ke zúžení průchozího prostoru) + rám na straně kování se vyboulil o cca 2 mm i směrem z obytného prostoru ven. První zásah montážní skupiny - seřídili panty, zavírání ok, po 14 dnech (zřejmě slunečním osvitem) je tu problem opět. Teď se montážníci chystají přitáhnout rám ke stěně turbošrouby - je to správné řešení?

Čekal bych, že když se rám teplem roztáhne (má-li kam), tak se po svém ochlazení zase vrátí do původního stavu/rozměru - to se tu neděje, rám se zdeformuje/dilatuje, ale už se nevrátí zpět.

Díky za názory a pěkný den.
ZK

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Reklamovat písemně prokazatelným způsobem a zároveň odstoupit od kupní smlouvy pro závadu ve lhůtě d… poslední
Reklamace 29.04.2018 09:37
Reklamace

Reklamovat písemně prokazatelným způsobem a zároveň odstoupit od kupní smlouvy pro závadu ve lhůtě do 6 měsíců, která je považována za skrytou, výrobcem neodstranitelnou. Požadujte vrácení plné kupní ceny, vzniklé náklady atd. Vše výhradně písemně! Určitě sem napište vývoj situace, komunikace s nimi a jak to dopadlo. V tomto případě není důvod jim dělat jakékoli ústupky na úkor vašich nervů a peněženky. Pokud to bude nutné, zadejte vypracování znaleckého posudku a obešlete je i s požadavkem na úhradu nákladů na vypracování posudku.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru