Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem (Polo)inteligentne vykurovanie domacnosti

Ano centralny termostat mam na chodbe, kde sa predpokladala najstudensia teplota (nie su tam radiatory) a je to blbost. Potvrdili mi to aj dalsi majitelia novych domov a priznam sa, ze nechapem preco sa to takto robi.
A preco to chcem takto? Lebo zijeme v 21. storoci, lebo ked budem chciet nastavit teplotu v miestnosti nemusim krutit ziadnym koleckom, lebo viem, ze sa mi dobre spi pri 19 stupnoch a tak si ich nastavim a na teplotu bude dohliadat hlavica po celu noc...atd atd.
Pripada mi to akoby si mi radil do kupelne namiesto pakovej baterie, staru s koleckami, kde sa optimalna voda zarabala metodou pokus/omyl, cize pustil si teplu, potom studenu, este kusok teplej, potom zase ubrat a na zaver este mozno kusok studenej a mal si optimalu teplotu....pri pakovej baterii viem presne, kde ma voda aku teplotu a spustim ju jednym tahom.
Takze este raz...radiatory vytopia cely dom relativne ok si myslim, ale chcem regulovat kazdu miestnost zvlast (co teraz nejde) a nechcem to riesit mechanicky otacanim kolecka na kazdom radiatore zvlast..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny