Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký vybrat LED reflektor na osvětlení parkovacího místa před domem?

Tieto "vysoké" svetelné spektrá nad 3500°K spôsobujú svetelný smog z pohľadu reflektora, kamery, zorného poľa pri znečistenom ovzduší hmlou, dymom, snežením. (Odraz fotónov). Navyše v noci sa ľudské oko zle prispôsobuje modrému svetlu než sa rozkukáš. Ideál pri LED je 3000°K, rovná sa takmer klasickej halogénke, ktorá má teplotu vlákna 2700°K.

https://zahradne-lampy.heureka.sk/brg-smd-led-reflektor-50w-tepla-biela/#
plus
https://www.svet-svietidiel.sk/eglo-30199-senzor-pohybu-detect-me-cierna-html/

https://zahradne-lampy.heureka.sk/ledlumen-led-reflektor-50w-ccd-tepla-biela-plus-senzor-pohybu/#

LED s príkonom min. 50W jakštakš nahradí 250W trubičku s halogénkou v reflektore. Slabšie, ako 50W LED reflektor, ani nakupuj.

Kamery vyžarujú infra so snímačom, reflektor je ti iba na včasné poplašenie a odradenie budúceho páchateľa.

------------------------

Reflektor je vyrobený z obyčajného blata, čínskej super ocele z bahna rákosu, 1x je chabo prestriekaný metal nejkou acetónkou. Takže ak bude vystavený pľúšti, slote, vplyvom, začne sa po piatich rokoch rozpadávať a hrdzavieť.

Radšej mu sprav nejakú striešku.
--------------------
Osobne som mal v solitérnej, neizolovanej, murovanej pivnici (o ploche 10 x 6 bm) postavenej mimo chalupy ako vínny sklad, obdobné dva 500W halogénvé reflektory, ale po pár rokoch sa vlhkom rozpadali. Tak som ich kompet vykuchal, plech s ochranným sklom odstránil, ponechal som k stropu na hmoždínky iba pevné metalové U-čko, ako úchyt určený na sklennú trubičku - 500W halogénku. Teraz svieti nádherne u stropu iba samotná trubička, osvetlenie pôsobí, ako dve jasné slnká.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny