Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem úprava termostatu

Jenom dodatek. Já říkal tři stovky maximálně a to z místních zdrojů. Jinak podobný hotový a na 230V mají kluci na Aukru (pochopitelně taky z Číny) v ceně 249,- Kč. Výhoda, máš vše třetí den po objednání a pokud bereš víc věcí (což já většinou ano), tak i poštovné to moc neprodraží.
https://aukro.cz/digitalni-termostat-regulator-10a-40-110%C2%B0c-220v-6923462233
Podle mne ale tento konkrétní, i ostatní, mají trochu nevýhodu, že jsou většinou v provedení vestavném do panelu, což konkrétně mě, situačně, pro veškerá má řešení, nevyhovovalo.
Tu krabičku co mám já, přidělávám odnímatelně pomocí suchého zipu nalepeného mamutem na potřebné místo (třeba na bok lednice, případně na stěnu a podobně, kde mi to nejlépe vyhovuje) a na plocho. Takže to nikam "netrčí".
No a pokud objednávám něco "perspektivně", nebo něco dražšího, tak to kupuju taky na alíku i s tou nutnou čekací dobou. Posledně třeba nové náhradní baterie pro tablety. To se pak opravdu vyplatí a mám s Číňanama dobré zkušenosti. Dokonce jsem s nima řešil i reklamaci nefunkčních digitizérů na tablety a vše bylo vyřízeno OK a peníze vráceny.
Pouhá nevýhoda, veškerá komunikace musela být v angličtině, kterou "nevládnu". Ale i to je dnes, pomocí překladačů, celkem realizovatelné.
Omlouvám se, trochu jsem se "rozkecal". Končím a zdravím.:puff:
P.S.
Ty dírky na fotce, zejména na té druhé, kde šlo o prototyp, jsou trochu zkresleny nekvalitním osvětlením, "veverka je nevykusovala", jsou docela přesný.;-)
Ty další už byly více "profi".:-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny