Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr protahu

Zdravím kolektiv, nevím si rady s výběrem protahu, mám Jaromu 40 ale chtěl bych něco menšího, budu na tom protahovat dvoumetrové palubky o síle 1.5 cm a 5 cm široké, měsíšně do 50m2. Jaromu trápit nechci, spíš bych to viděl na něco menšího, třeba i přenosnýho jako je Dewalt, atd. Uměl by mě tady někdo poradit. co vybrat.Díky za každou informaci.

Předmět Autor Datum
Zdravím. Kdysi jsem míval jenom menší srovnávačku. Rval to tam ručně.. Myslel jsem si, že to stačí.…
kocoour 25.02.2018 21:12
kocoour
Ten Dewalt je v téhle ceně to nejlepší co se dá sehnat... A umí jezdit po hranolu ;-)
bobrb 25.02.2018 22:29
bobrb
Nejde mi tak o cenu, ale aby to splnovalo mé požadavky. Budu na tom také protahovat 4mm péra, a děla… poslední
protah 26.02.2018 11:14
protah

Zdravím.

Kdysi jsem míval jenom menší srovnávačku. Rval to tam ručně.. Myslel jsem si, že to stačí.. Pak jsem začal stavět a nestačilo.... Pořídil jsem si stabilní protahovačku 30cm. Moc nefandím "jenom" něčemu... Když už něco pořizuju, počítám radějí s rezervou na větší věci. Dnes to jsou "jenom" palubky, zítra prkna atd.... Já bych zvolil klasickou protahovačku /20 nebo 30cm/ Je to ale věc názoru a finančních možností...

Nejde mi tak o cenu, ale aby to splnovalo mé požadavky. Budu na tom také protahovat 4mm péra, a dělat to s tou Jaromou, to teda nevím. Recenze na tyhle menší stroje jsou dosti negativní ( jak přenosné tak ty 20 -30 cm ). Proto vás prosím o radu, do kterého stroje jít ( název )

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru