Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Digitální počitadlo času pro měření času délky připojení el.spotřebiče

jirko44 - Díky. Koukl jsem, název by odpovídal, ale nějak mi nesedí (podle překladu) použití, spíš mi to připomíná časové relé.
Není tu žádné schema připojení, ani popis, ze kterého by šlo detailněji zjistit funkci. Zejména, jak se chová při připojení napětí a odpojení.
Myslíš, že čítání času začne po zapojení? A reset se používá, v případě, že se chce, bez odpojení napětí, počítat znova od nuly? Pak by mohlo k vynulování dojít i po odpojení napětí. Nebo si myslíš, že by zůstala hodnota času v paměti čítače? Myslím, že asi ne. Co si myslíš Ty?
Na obrázku je vidět pouze 2 svorky vstup a 2 svorky reset a jaksi z toho nejsem chytrý.
A pokud by tedy šlo tedy opravdu o počítadlo času, jak by jsi tedy řešil ten reset, pokud by k němu nedošlo při odpojení napětí?
Překlad skromných informací z nabídky:
220V digitální kumulativní počítadlo času Resetable Timer počet hodin práce .....(to by asi odpovídalo)
Popis položky z nabídky:
Široce se používá pro řízení časového zpoždění v systému průmyslové automatizace a mechanických zařízeních. Počáteční časový interval by měl být větší než 0,5 m. Název produktu: Digitální kumulativní čítač (deska); číslo modelu: ZYL03-1 ;......(to spíše jako časové relé)
Rozsah odporového čítače: 99999,9h; Typ resetování: resetování tlačítka / terminálu; ..(vzadu asi svorky pro vnější reset-jak jej provést ?)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny