Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zapojení varné desky 400V k síti

Kde si tieto kydy vyštrachal? Z babičkinej škatulky?

Zlatý Internet, zase je to na zabitie v prípade, ak zapojí niekto zem - zem, nulák do nuláku pričom izolované fázy jednotlivých špirál (izolovaných od prostredia spotrebiča) prepojí v čokoláde na 230V.

Modrá nech visí a blembá kdesi v lufte ak je prepojený zelený nulák na nulák so spotrebičom a napájaním.

Dôvod: Bez zapojenie nulákov by sa mu nespustila žiadna ohrevná špirála, pritom by neohrozoval voľnými (neukostrenými) fázami nezabezpečenú konštrukciu spotrebiča. Šporhelt by zostal hluchý, nemtavý, ako si ty.

Pokiaľ si stále nepochopil v svojej naštepenej gebuli, tak ťa upozorňujem,že špirály či indukčné cievky sú napájané výhradne 230V prepojené na nulák.

Modrá je dobrá, nech mu visí bez pripojenia zo steny či zo šporáku voľne v lufte prípadne zaizolovaná na koncoch bužíriek.

Na kostru spotrebiča, v tomto prípade šporáku 230V/50Hz, sa nemá šancu dostať ktorákoľvek fáza, nech si "modrý" zapchne aj do konečníka. Capišto.
--------------------
Nefiguroval si náhodou medzi excelentnými znalcami v prípade Kramného, ktorý v mokrej plachte napojenej 110V tajomne popravil dve blízke osoby v krajine, kde existuje trest smrti za vraždu?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny