Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Autobaterie - nabíjení + jakou koupit

Máš na mysli nestíhanie altíka vo Felde? Lebo tvojej zmätočnej a nejasnej vete nerozumiem. Štartér si jednorazovo cecá z baterky cca 2kW. Tiež záleží, ako je stuhnutý motorový olej (podľa SAE) a či má riedky olej v prevodovke, pravda, ak nevyšliapne spojku pri štartoch.

Alternátor pre Škodovku je stavaný na výkon 60A, takže pri voľnobehu 850 ot.min. motora desaťnásobne prekračuje nabíjacie prúdy bežných, aj "inteligentných" nabíjačiek ac230V/50Hz / dc15-18V.
----------------------------------
Osobne mám v prístrešku Š.Favorita 135, bez zadných sedadiel, určený pre čoklov na výbehy do lesa, k rybníkom alebo na prevoz "bordel" materiálov okolo domu či na nákupy.

Favorit jazdí výhradne na 40 článkový vyvíjač HHO napájaný 300Ah (troma baterkami paralelne na 12V. Dve sú okrem kastlíkovej pridané za prednými sedačkami na podlahe). Akurát bol menený alternátor na 350A/12V. Dobíjanie bateriek v prípade prestojov doma je robené zospodu, dvoma pružnými lyžinami dotykom na plechy v prednom plastovom nárazníku, nad ktoré aj moja polovička dokáže v pohode nabehnúť, strafiť sa, až sa rozžne na palubovke LED indikujúca správne odparkovanie so začatím nabíjania.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny