Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prodej auta

Ak prebehlo riadne dedičské konanie po manželovi spoločných hnuteľných, bezpodielových veci, rýchlo, bezbolestne predávaj, nespytuj sa. Veci sú výlučne tvoje, lebo si sa stala ich ideálnou vlastníčkou z 1/1-na celku.

Ak si po právoplatnom rozvode, vozidlo je priklepnuté spolu s ŠPZ na inšpektoráte na tvoje nacionálie, tiež smelo predaj na základe písomnej zmluvy podľa Obč.zákonníka s opisom stavu, "ako vec stojí a leží" bez viditeľných a skrytých závad.

Ak manžel v prípade smrti zanechal potomkov (s tebou alebo inde, čiže obrobil plodením doma i záhumienok), musíš predať rýchlo než sa domnelé potomstvo ohlási o svoje podiely na nahonobených majetkoch po zomretom poručiteľovi, ktorý zanechal alebo nezanechal závet (testament).

Ak nebude hnuteľných vecí, veci sú tebou ta het v čudu predané, ani niet luxusného fára odparkovaného na dvore, ťažko sa bude prípadným dedičom (nadobúdateľom) na súde retroaktívne dokazovať, o aké veci sa jedná a akú mali tieto použité veci reálnu hodnotu po ich amortizácii v čase predaja (tvojim scudzením) tretím osobám.

---

Dotaz by mal byť podľa správnosti, tiež podľa zákonov módnej polície, situované v rubrike "právo" naše milované, právo útrpné, právo urputné, právo ukrutné, právo ľudovodemokratické.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny