Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mrazák nemrazí :)

Vieš,Kiksfix aj keď budeš mať dvere zatvorené a budú nízke teploty je možné že sa mrazák nerozbehne.Slúbil som ti že ti napíšem moje riešenie.Ak by sa stalo že teploty klesnú okolo "0",a mrazák sa nezapne máš dve možnosti.
1 - ak sa da v tej dielni zakúriť nejakým elektrickým konvertorom bez toho aby bol velký únik tepla tak prikúr na 8-10 stupňov a otvor mrazák na 3-4 hodiny.Nemusíš sa báť že sa veci v ňom rozmrazia .Nerozmrazia.Cez noc manželka necháva mäso rozmraziť na kuchynskej linke a ešte ráno sú problémy ho rozkrojiť.No a musíš sledovať kedy mrazák zapne.Keď zapne ,tak ho zatvoríš.
2 - druhý spôsob je rýchlejší, to robím ja.Vezmem sušič na vlasy zatvorím ho asi na 5 minút do chladničky nasmerujem ho na drôt čo vedie k termostatu a keď chladnička zapne tak ho vyberiem.Tiež to chodim sledovať.Nie je nutné mať sušič zapnuty na najteplejší vzduch.
Ver mi takto to funguje už tri roky.A nielen u mňa ale aj niektorí kolegovia v práci a susedia to takto robia.Ak je vonku 8-10stupňov a vnútri je nižšia teplota tak jednoducho otvorím dvere,a chladnička sa zapne aj sama.
Na začiatok musíš trochu skúšať a neskôr už budeš vedieť ako na to.
Toto, ale platí ak je chladiace zariadenie v poriadku.Ak je tam nejaká chyba s chladivom alebo termostatom tak to je samozrejme niečo iné.
S pozdravo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny