Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pěstování brambor (či jiné) ve skříňce

Zrejme sa málo rokov, resp.desaťročí pohybuješ nielen na fórach, ale medzi spodinou širokej verejnosti "oprávnených voličov".

Som majiteľom stavebnej spoločnosti, zamestnávam na stálo 150 duší všakovakého pôvodu, rasy, veku, náboženského či politického presvedčenia. Tu už nejde o dosiahnuté vzdelanie, dnes táto boľševická mafia nechá vykvastiť napríklad v Sládkovičove, "na ich univerzite", totálny odpad, ktorý po vykotení so zdrapom písmenok pred menom (vo svete listina erráta in objecto), neovláda pravopis kodifikovného, úradného jazyka vlastnej krajiny, kde sa namnožili. Nestačím sa diviť, s čím sa stretnem. Proste úpadok, hlavne nech dajú školám dotácie, eurofondy, na chrlenie pakáže vzídeného z milicionárskeho, dutého, eštébáckeho semena. (Pred pár rokmi mi pri ceste zo staveniska urval vodič komplet domiešavaciu raketu o preklad železničného podjazdu. Plne naložený prešiel. Po vysypaní rakety sa na výšku nezmestil. Došiel do dvora iba s ťahačom bez rakety a hnacieho agregátu. Proste humoru do popuku, kazia denodenne reťazové pílky aj keby boli z titánu s motorom od RolsRoyce).

Naviac sa mi rátajú ľudia, ktorí namiesto zodpovedania na priamu otázku vysypú, "Všetko viem, všetko na svete ovládam, všade som bol". Proste menežéri na slovo vzatí. Nakoniec mi s prosíkom nosia z domu títo nešťastníci "s ťažkou rukou" pošahané OS (Windows, distrá Linuxu) na svojich PC mašinách, poväčšine zlikvidovaných nejakými AV či tunítiek od tretích výrobcov alebo blízkymi osobami v rodine, s ktorými si nevedia rady dokonca ani pri triviálnej chybe, nemusí sa jednať porád o modrú smrť. Tak som v kancli obložený PC na na ktorých spustím obnovu, preinštal z ISO v prípade, ak sa nedá problém napraviť v PowerShell, Diskpart alebo v Registroch.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny