Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pěstování brambor (či jiné) ve skříňce

Zrejme si sa minul štúdiom stratený kdesi živočíšnej ríši, dokonca aj tam tápeš, ako strojný zámočník medzi murármi na lešení.

Práveže kompletné spektrum viditeľného elektromagnetického žiarenia svetla v ktorom je pomerný obsah krátkej vlnovej dĺžky ÚV žiarenia, formuje vyváženú chuť plodovej zeleniny a ovocia. Bez ÚV ti žiadna rastlina nespracuje ani neuloží v správnom pomere živiny v listovej ploche, hľuzí alebo v semenách so správnou fertilitou pohlavných buniek a jadier určených k ďalšiemu zdravému množeniu.

Skus, ako správny živočichár so zameraním v životnom omyle na rastlinnú výrobu, zasiať a dopestovať rastliny niekde v pivnici, ale iba pod 1.000W halogénovou žiarovkou s wolframovým vlákonom v spektre svetla cca 2500°K. Dokonca, ak halogénová žiarovka vyžaruje nepatrné množstvo modrého ÚV žiarenia.

Nedopadneš dobre ani pri zachovaní správnej výživy, optimálne teploty určenej pre klímu rastu a klíčenie semien. Rastliny bez ÚV nebudú mať nikdy správnu farbu chlorofylu, budú sa ťahať do výšky a ak dozrejú pre konzum, zostanú bez arómy a chuti. Dôvod si domysli.

Dokonca ÚV žiarenie tvorí nutnosť aj v prípade živočíšnej výroby určenej na mäso, mlieko, ale je dôležité pre chov operencov na vajcia. (Nie to, čo nám servíruje masa špekulantov z veľkochovov a veľkovýkrmní, tzv. brojlérový humus bez chuti, vôní, ktorý generačne otreštený národ tak miluje)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny