Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Teploměr do auta

Zdravím
vlastním ten teploměr z Lidlu a mně se bohužel nehodí ale ne proto, že by nefungoval,to ukazuje teplotu v tělese a na čidle současně s časem. Mně nevyhovuje tvar jeho tělesa, jež je trojúhelníkového tvaru.Takový tvar se mi nelíbil nikde umístěn stále byl zkřiva. více bych bral obdélníkový průřez. Ten z Lidlu jsem nakonec použil po vyrobení tvarovaného stojánku jako hodiny do práce.

Pokud jde o doporučení mohu jen doporučit jak již zde bylo napsáno podsvícený přístroj. pokud auto má displej na čas, není tam sice nutný ale bývá nejvíce využívanou funkcí po teplotě. Další volitelnou funkcí bývá také palubní napětí a to se hodí velmi. některé typy mívají volitelné i barvy podsvícení. Podsvícení se napojuje na světla, takže nevybíjí baterku pokud nesvítíme, a některé má navíc i možnost vlastního čidla okolního světla.
Pokud jde o mne nehledal bych variantu bez času, to je omezení, spíše
1 aby se hodil pro umístění někam do auta, například fiaty a fordy snesou ovály
2 aby barva podsvícení ladila do interieru pokud má někdo modré budíky tak nemusí chtít červený displej
3 já jsem pro to pokud to palubní počítač neukazuje, aby byla možnost měření palubního napětí. Využitelné nejen pro kontrolu v zimě, ale také kvůli dobíjení a spotřebě el. při zvýšeném odběru např. ledničkou, hifi.....

Snad některá informace bude ku pomoci. :-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny