Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešenoAnketa Jaký vybrat "průmyslový" (víceúčelový) vysavač na hrubé nečistoty?

Tak jsem nakonec koupil průmyslový vysavač Proteco 1400W, který měli u nás ve městě v místním obchodě. Cena (v akci) 2899,- Kč. Měl jsem ho zapnutý zatím asi jen pět minut, překvapil mě vysoký sací výkon - ten samozřejmě bude klesat, až bude zanesený filtr.
[80569-proteco-vysavac-prumyslovy-1-400-jpg]

Vysavač průmyslový PROTECO o příkonu 1400W, je určen pro mokré i suché vysávání s použitím vhodného filtru. Vysávat lze běžné nečistoty, prach a vodu. Vysavač je vhodný pro odsávání prachu vznikajícího při práci s ručním elektrickým nářadím, pokud to konstrukce nářadí umožňuje. Komfort zvyšuje automaticky spínaná zásuvka na vysavači. Po zapnutí nářadí dojde automaticky ke spuštění vysavače. Maximální příkon připojovaného elektrického nářadí je 2.000 W. Nerezová nádoba vysavače o objemu 30 l je vybavena uzávěrem pro snadné vypuštění vysáté vody. Pro vysávání vody je vysavač vybaven molitanovým filtrem, prach lze vysávat přímo do nádoby vysavače za použití skládaného filtru, nebo do papírových sáčků. - napájení 220-240V / 50 Hz - příkon 1400 W - automatická zásuvka pro připojení elektrického nářadí do příkonu 2.000W - výfukový otvor s možností připojení hadice - teleskopická sací trubice - kombinovaná a štěrbinová hubice - flexibilní sací hadice, délka 3m - pojezdová kolečka - objem nádoby 30 l

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny