Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem měnič napětí

Dobrý den,tazateli,píšete v prvotním dotazu,že nemáte šajnu o měničích.Kupte hotovou věc,sám jsem kutil všeho druhu a pár drobností jsem i postavil doma,včetně měniče,ale bez čisté sinusovky a malého výkonu.Pokud nemáte možnosti poshánět věci přes kamarády a bastlířské burzy,tak to bude na dlouho,za draho a nejistý výsledek.
Sám mám v plánu solární elektrárničku,mám nakoupeny panely,nabíječ ,měnič také, jeho stavbu jsem z důvodu shánění komponentů a hlavně času vzdal,ač spoustu věcí mám,včetně toho času jako ID.
Sám bych toto řešil bazarovou UPS čistý sinus s výkonem,který potřebujete a výkonnější baterií,nebo měničem,opět čistý sinus.Často navštěvuji stránky mypower.cz ,hledám náměty před stavbou elektrárny,ale také inzerci kde se dá i ten měnič koupit za rozumný peníz,sám jsem zde sehnal pětatřicet levných nových amorfních panelů.
Ještě odkaz na případnou koupi levného měniče,sám jsem zde koupil,jsem z blízkého okolí 25km,nepovažujte prosím za reklamu,nemám s prodejcem nic společného,chci pomoci tazateli,děkuji.

http://www.solar-elektro.cz/?sidx=0&br=&catg=2646&sort=

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny