Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Peugeot 206 - Koupě auta bez ŘP, autofolie, tuning, atp.. pár otázek :)

Vlastnit auto můžeš bez řidičáku, akorát řídit ho nemůžeš.

Na nějaký úpravy se vyprdni, minimálně pár měsíců. Je vcelku vysoká pravděpodobnost, že to někde naboříš, zvláště v zimě, když to klouže. To pak budou rozbitý nový světla za pár litrů vcelku mrzet.
Pokud budeš dávat folii, polep si jen tu kapotu, takovou změnu bys snad hlásit nemusel. Boky ti stejně někdo otříská na parkovišti u Kauflandu. Do tak starýho auta bych další prachy na zkrášlování nedával, to si je dej pod polštář, budeš je potřebovat na opravy. A když ne na opravy, tak raději kup plnou nádrž a udělej si občas nějakej výlet, mrkni do mapy, zjistíš, kolik je v okolí zajímavých míst, kde jsi ještě nebyl.

Moje první auto, který jsem si sám pořídil, byl dvojkovej Golf. Taky mě lákalo udělat pár úprav, přemejšlel jsem nad křídlem a nad elektronovýma kolama. Pak jsem si spočítal, že kola by vyšly s gumama na 20 litrů (před 16 lety) a přidaná hodnota mizivá. Nakonec jsem byl rád, že jsem to auto udržel provozuschopný. Tehdy jsem si to nechtěl přiznat, ale retrospektivně to hodnotím jako pořádně olítanej polovrak :-)
Napřed se trochu vyjezdi a zjisti, co by ještě chtělo kde nechat opravit a teprve pak, až ti zbydou prachy, tak si kup hezčí světla. Začni však kapotou, jinak by to bylo vyloženě směšný, nový světla a poškrábaná haubna.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny