Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vlhké zdivo v garáži

K tomuto sú výhodné samonivelačné plastové hmoty a nátery. Sú aj dvojzložkové, malá spotreba, iba sa roztiahnu po suchom povrchu a natiahnu špachtľou na vertikálne murivo. Zalejú póry, sú nenesiakavé, ľahká údržba mopom. Niektoré z nich majú vysoký lesk, ako pálené keramické dlaždice.

Sú aj epoxidové, dvojzložkové na garáž ti bohate stačí 5kg. Dajú sa špachtľou najprv naniesť na murivo, ako sokel, do výšky okopu, cca 30cm.

https://www.floorwood.sk/samonivelacna-hmota-garaz/ 25kg je aj pre tri garáže v pohode.

Len ťa ešte upozorním na jeden fakt. Pozor na hrúbku, mala by byť čo najtenšia, iba zaliať nerovnosti a póry v mm, max. 3mm hrúbka, lebo sa ti začne hmota odpupovať.

Vhodná je penetrácia, aby sa dala hmota roztierať a rýchlo neschla, teraz je síce chladnejšie, nemusí sa penetrovať. Vhodné je penetrovať, ak máš napríklad mastnoty od oleja v potere. Tie ale tiež najprv zlikviduj čistým Perchlóetylénom (rýchlo sa odparuje) a potom technickým liehom 60%.

Podklad musí byť naprosto vysušený, žiadna voda alebo vlhkosť na cementovom potere, lebo sa bude hmota lúpať po stvrdnutí.

-------

Zhnije ti vozidlo, robíš všetko pre to, aj nemožné.

Ak nejazdíš v zime, potom si zbastli nejakú posuvnú plošinu s štyrmi turbovetrákmi 230/50Hz a podstrč ju pod spodok vozidla. Za 12 hodín máš dutiny a podbehy suché, vyfúkané aj pri studenom prievane. Alebo do podlahy karbofrézkou zaliať odporový vyhrievací kábel 3kW 230V.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny