Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Myčka - pískání po pátém mytí

Osobne žiaden zvukový podmaz okrem špliechania vody v myčke neregistrujem. Ale. Pri oplachu sa do vody pridáva elektromagnetom /je v predných dverách/ akurát malá dávka tekutého "blyšteka", aby sklo nesleplo od lúhu. Či ti nevrčí spomenutý elektromagnet, lebo pracuje pod 50Hz frekvenciou, možno je to ten zvuk z ktorého si konšterovaný. Nerieš, umývaj, teš sa zo života, však sú to spotrebné xindle, nejde o život.

Bošku z radov jublejných som mal, vydržala takmer 30 rokov, len sa rozsypala tesniaca guma vo ventile na napájacom potrubí a za výmenu komplet tohoto el.ventilu chceli 198€ !!!! A to len, že mi ho pošlú poštou a ja si ventil v plastovom puzdre vymením sám. 198€ za malý kus plastu, to mi poster prsa, však nová komplet vec toľko nestojí.

Detto dopadlo s drahou práčkou.

Od tej doby kupujem lacné šunty na trhu, aj práčky. Teraz mám turecké ECG za pár halierov a perú, umývajú ako draci, ak sa náhodou pokazia, dávam ich pred chalupu cigáňom s megafónom, už neservisujem, kupujem vždy nové, tie najlacnejšie veci na trhu cez net do 190€ za funglovku aj s bezplatným dovozom.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny