Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Stříkaná izolace

Karle, možná jsi měl naopak zveřejnit (rozuměj ponechat ten název firmy tlacene sem takto neeticky), at lidi ví, od koho nebrat, neb evidentně potřebuje falešnou reklamu a jejich práce se nedoporučuje sama :-), byt ta IP je blacklistovana, v názvu se verkaaa určitě nemýlil :-)

Foukanou izolaci si staricci pred cca 8 lety na vysočině nechali dělat od jedné tamni firmy, barak je to velký a na nákladech za vytápění ušetřili vraj okolo 6 tisíc Kc oproti předchozím letům. Takže smysl to určitě dává. Klidně bych mohl sem postnout, co to bylo za firmu, pokud bych věděl, ze neni stejná jako autor tohoto hanebneho trapného pokusu (soukromá zprava ? :-))

Kdysi se foukana izolace nahrazovala položením vrstvy novin na zaklop, a nasypanim 20-30 cm vrstvy směsi (tuším dle totálně sypke struktury, kdyz jsme to likvidovali a toho, ze ani hlodavci do toho nesli, ale nejsem si úplně jist) nehaseneho vápna a hoblin z tvrdého dřeva. Ale ta doba je uz asi pryč. A taky by to asi dnes hasiči neradi slyšeli/viděli, kdyz by hasili vápno podruhé :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny