Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Stříkaná izolace

Dobrý den lidičky, prosím Vás o zkušenosti se zateplováním. Rekonstruuji podkroví RD na pokojíčky pro děti a dozvěděla jsem se o stříkané izolaci. Tato varianta by se mi líbila akorát nevím jaké jsou praktické zkušenosti a jakou zvolit firmu. Na internetu jsem se dočetla ledacos ale většina diskusí je několik let stará. Je tu někdo kdo by má aktuální informace? Děkuji
Hotovo, děti už mají zateplený pokojíček. (karel)

Předmět Autor Datum
Máme zateplené podkroví po rekonstrukci. Dělala nám to firma Odstraněn prostoduchý pokus o reklamu.…
pavl.m 09.10.2017 11:45
pavl.m
Jasně a vaše IP adresa určitě není stejná.
kejki 09.10.2017 20:51
kejki
Karle, možná jsi měl naopak zveřejnit (rozuměj ponechat ten název firmy tlacene sem takto neeticky),…
Al2 09.10.2017 21:12
Al2
Teplá pěna.
karel 09.10.2017 21:18
karel
Reklama jak vyšitá. Když zjistíte cenu a kvalitu foukané pěny, mnoho lidí si dále udělá skelnou, či… poslední
milan.cukrar 10.10.2017 06:13
milan.cukrar

Karle, možná jsi měl naopak zveřejnit (rozuměj ponechat ten název firmy tlacene sem takto neeticky), at lidi ví, od koho nebrat, neb evidentně potřebuje falešnou reklamu a jejich práce se nedoporučuje sama :-), byt ta IP je blacklistovana, v názvu se verkaaa určitě nemýlil :-)

Foukanou izolaci si staricci pred cca 8 lety na vysočině nechali dělat od jedné tamni firmy, barak je to velký a na nákladech za vytápění ušetřili vraj okolo 6 tisíc Kc oproti předchozím letům. Takže smysl to určitě dává. Klidně bych mohl sem postnout, co to bylo za firmu, pokud bych věděl, ze neni stejná jako autor tohoto hanebneho trapného pokusu (soukromá zprava ? :-))

Kdysi se foukana izolace nahrazovala položením vrstvy novin na zaklop, a nasypanim 20-30 cm vrstvy směsi (tuším dle totálně sypke struktury, kdyz jsme to likvidovali a toho, ze ani hlodavci do toho nesli, ale nejsem si úplně jist) nehaseneho vápna a hoblin z tvrdého dřeva. Ale ta doba je uz asi pryč. A taky by to asi dnes hasiči neradi slyšeli/viděli, kdyz by hasili vápno podruhé :-)

Reklama jak vyšitá.
Když zjistíte cenu a kvalitu foukané pěny, mnoho lidí si dále udělá skelnou, či čedičovou vatu. Velice se mýlíte, když sdělujete, že diskuze jsoui staré několik let. Špatně hledáte, pokud opravdu hledáte. Spíše položíte dotaz a sám si odpovíte.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru