Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kompresor na nástřik podvozku a dutin

Zdravím, koupil jsem dnes tento olejový jednopístový kompresor

https://www.castorama.pl/produkty/narzedzia-i-arty kuly/warsztat-i-organizacja/urzadzenia-pneumatyczn e/kompresory/sprezarka-tlokowa-specair-hl-275-25.h tml#product

Výkon motoru: 1,5 Kw
Nádoba: 25 litrů
Otáčky motoru: 2850 ot./min
Množství nasávaného vzduchu: 225 L/minuta
Pracovní tlak 6-8 bar

Bude to dostačující na lehký nástřik spodku auta, podběhů a dutin? Byla k tomu i klasická sada pistolí a hadice. Díky za rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Více než dostačující. A to i bez přerušování práce. Doporučuji si koupit pistoli UBS ( http://www.rr…
IkaSGC 19.06.2017 05:17
IkaSGC
Dobrý den,přesně tak,vlastním tuto pistoli leta a stále je v provozu,mám ji ještě od Erby,mívali vla…
Lubomír 19.06.2017 10:34
Lubomír
Ano,ta zmiňovaná pistole ,to je ta nejlepší volba.Dělal jsem s ní mnohokrát a vždy jsem tvůrce chvál… poslední
E250TD 19.06.2017 18:33
E250TD

Více než dostačující. A to i bez přerušování práce. Doporučuji si koupit pistoli UBS ( http://www.rr-naradi.cz/data/products/detail__1079 4.jpg ) a pak k ní náplň BODY (tuším 933? nebo tak nějak). Jedno Body je na podvozky a pak je i vosk na dutiny. PS: u té pistole je i hadička na dutiny. Jen bych ji nekupoval na netu, tam ji mají třeba za 1500, v normálním autolak obchodě jsem tu samou hliníkovou koupil za 200kč.

Dobrý den,přesně tak,vlastním tuto pistoli leta a stále je v provozu,mám ji ještě od Erby,mívali vlastní stránky s kutilským zbožím za pár korun,nakoupil jsem tam toho plnou krabici,všechno možné a vše funguje leta,auta opravuji jen pro rodinu,ale dost problematické opravy,nejsou prašule,tak stále šlechtím letitá auta.
Normální stříkací pistolí to tak nestříknete,spodek potřebuje vrstvu ochranného materiálu a tato pistole barvu nemísí příliš se vzduchem,takže důkladný nános.
Jak píše IkaSGC,kupte lacinou,je to naprosto stejné,posílám odkaz jak to vypadá,je to tak jak je na obrázku,našroubujete do kartuše ve které je ochranná hmota a stříkáte,kartuš po vyprázdnění zahodíte,nebo můžete i použít dál něčím naplnit a stříkat.Vše je o cviku,moc bordelu to nedělá,hlavně bezvětří a dobře myslet,při stříkání couvat od nastříkaného a nevracet se,hned se člověk pod autem někde přilepí::-)

http://www.dk-naradi.cz/vzduchove-naradi/1480-pist ole-strikaci-na-dutiny-spodky-lb-15p19671-85920210 62379.html

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru