Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nová omítka na starou omitku

Zrejme stará, zaprdená boľševická škola, ktorá mala oko z gašparovej kravy, pritom si ešte robila pomôcky, tj. do roviny nahádzané pláty malty ohraničené doskami a následne sa s ťažkou fangľou, nahadzovaním brutálnej vrstvy malty a jej ťahaním docela nadrie, ako mul pri zarovnávaní muriva laťovaním a následne dorovnaním malty hoblom s konečným zapucovaním zrniečok piesku do hladka (Tí modernejší murári namiesto dreveného hladítka používali k hladeniu polystyrén).


Práve penetrovanie vhodnými materiálmi suchých stien s pôvodnou omietkou umožní zachovať vláčnosť tenkej vrstvy natiahnutej malty bez toho, aby sa musela vápenno-cementovým mliekom s pieskom, najprv suchá stena ošpricovať a nechať trochu zavädnúť. Penetrovanie suchých stien zároveň nahradí mikroskopické pojivo medzi vyvetranou omietkou a čerstvou maltou.

Penetrácia toť kapitalistická vymoženosť, nádherný pokrok v prípade, ak ako bonus pracuješ s mikro osiatym zrnom s hotovými "plastmaltami" určenými pre interiér nanesenými v tenkej vrstve.

Lenže skostnatené, boľševikmi vypatlané myslenie, ani pri murároch z ich gebúľ nevykoreníš.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny