Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Unik vody v byte.

Ahojte,
narazil som tu na stranku so zmesami zatesnovaci-prostredky.php na utesnenie netesnosti. Mam problem, ze sa mi na stene z vonkajsej strany objavil flak, ktory sa taha od podlahy smerom hore a doprava. Doma mam kotol, ktory je na druhej strane od kupelne a trubky su pravdepodobne vedene niekde pod podlahou (podlahove kurenie nemam). Jeden vodar mi aj nacal kupelnu pod umyvadlom, ale tam je to komplet suche, tak som ho zastavil, ze bez presnejsej lokalizacie to nema zmysel vsetko burat. Unik vody je malicky, od vecera do rana sa ciselnik nepretocil, len ten cifernik pod ciselnikom sa trosku pootocil. Vychadza mi to tak, ze je niekde problem na tepelnom okruhu (dopustam tlak do kotla). Viete mi poradit ako postupovat? Ktoru z tych ponukanych zmesi by som mal zakupit? Snazim sa dopracovat aj ku dokumentacii, ze kadial su v byte tahane trubky, je to nova bytovka (cca 7 rokov), ale zial ju este nemam a ked je to mozne vyriesit bez dalsieho burania, tak to by bolo skvele. Prikladam aj fotky.
Vopred dakujem za pomoc!
mkjfqs.jpg
1zumtf.jpg
xeml46.jpg

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokiaľ sa jedná o potrubie pod tlakom,tak vodárne majú na to prístroje.Za úhradu by to môžno spravil…
Slavco31 02.11.2016 18:57
Slavco31
To, co mu zateka je uz jeho potrubie evidentne, privod ma urcite za zachodom. Hodil by sa podorys by…
fleg 03.11.2016 09:57
fleg
Ahojte, privody za WC aj smerom k tomu flaku, pod vanou, vsetko je suche. Vedla WC je spalna. Oprot…
Markus9669 04.11.2016 09:09
Markus9669
Pokud dopouštíte pravidelně vodu do topného okruhu, hledal bych chybu primárně tam (odpad v koupelně… poslední
Kachlík 04.11.2016 11:38
Kachlík

To, co mu zateka je uz jeho potrubie evidentne, privod ma urcite za zachodom.
Hodil by sa podorys bytu, podla fotky to vyzera identicky ako, v ktorom som byval a cely si ho prerabal, ale v tom pripade tam nema ziadna voda co hladat na tej chodbe.
Kuchynu som mal smerom za hajzlikom a kupelna bola hned vedla.

Ahojte,

privody za WC aj smerom k tomu flaku, pod vanou, vsetko je suche. Vedla WC je spalna. Oproti vchodovym dveram je kuchyna. Oproti kupelni na druhej strane chodby pri vchodovych dverach je kotol. Idem dat spravit este reviziu kotla. Zatial nikto netusi, ze z coho sa ten flak robi. Mozno odpad z kupelne?

Pokud dopouštíte pravidelně vodu do topného okruhu, hledal bych chybu primárně tam (odpad v koupelně by vám nejdřív přišli hlásit sousedi "zespodu", že mají mokrý strop), zjistěte, kudy jdou trubky topení (ono by to i odpovídalo - ne úplně kvalitní spoj na trubce, střídání teplot a dilatace ve spoji udělaly svoje, spoj prasknul a teď sákne).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru