Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pochodujuca pracka Elektrolux EWF1274BW

V piatok k nam dorazila nova pracka a susicka a dnes mam v hlavu v smutku, pretoze manzelka ma obvinila, ze som debil, co ani pracku nevie zapojit.
Pracka absolvovala prve pranie naprazdno bez problemov. Odvtedy sme skusali prat 2x, pracka vzdy pri zmykani zacne pochodovat po kupelni az vytrne odtokovu hadicu zo steny. V podstate keby ju nestrazime vytrhne mozno aj tu elektricku snuru a pripoj vody;o).
AK vylucime zatial moznost, ze sa jedna o vadny kus, na co som mohol zabudnut?
Z pracky som odstranil z bubna zarazky, ktore ho aretovali pri preprave, vsetko vybral, zapojil vodu a odpad, nastavil v kupelni tak, aby bola vo vodovahe. Ak skusam s prackou pohnut po uhlopriackach, ci stoji na nozickach ani sa nepohne.
Je to pracka na 7kg, zena tvrdila, ze dala tak 3-4kg pradla, opticky ked som sa pozrel bola ta pracka spolovice prazdna.
Cisto teoreticky, co sposobuje rezonanciu bubna a nasledny pohyb pracky, ked prazdny bubon nereznoval. Nechce sa mi verit, zeby sa pocas prania pradlo rozlozilo 2x tak nestastne az vyosilo bubon z idealnej drahy.
Pre istotu som si uz pozrel aj navod (aj ked navod citaju len zbabelci;o)) a nenasiel som v nom ziadne svoje pochybenie.
OT: Inak susicka po prvom suseni ma prekvapila, pradlo sa naozaj len zlozilo...az na moje tricko, to bolo treba trosku prezehlit, takze odporucam;o).

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny