Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pracka so susickou oplati sa?

Je pro vás opruz věšet prádlo nebo je proces věšení komplikovanější třeba ve spojení se sdílením sušárky více domácností? Pokud ne, tak sušičku ani nepotřebujete. Já to tak vidím v okolí, že kdo jednoduše z pračky vytáhne prádlo a hned vyvěsí do adekvátního prostoru, tak nemá sušičku. Já osobně mám problém na více frontách s lidmi a jsem pohodlný, tak sušičku mám.
Kombinovanou pračku-sušičku si pořídí ti, kteří bojují s místem umístění a pro dva kusy fakt není místo. Velkou nevýhodou je rozbití sušičky a nepůjde třeba prát a naopak. Rozdělené spotřebiče se hodí v momentě, když se dělá prádlo celý den a oba spotřebiče jedou současně! :-)
Nevýhodu použití sušičky vidím u konkrétního oblečení jako ponožky, punčocháče, i když tam jsou symboly pro sušičku tak stejně vidím, že to dřív odejde než obyčejným věšením - je to pak vidět ve filtru, který se musí furt čistit kolik tam je zachycených vláken. Problém může souviset s používám obecných sušících programů, ale kdo má čas ještě dělit prádlo na sušení. :-)
Good luck zítra.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny