Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problém s tavnými pistolemi

Dobrý den
potřebuji od Vás radu k problémům s Hobby tavnými pistolemi značky Pattex, které jsou vždy řádně a se zárukou zakoupeny v českém papírnictví.
Pistoli využívám pro domácí hobby tvorbu přesně dle přiloženého návodu, který důsledně dodržuji (dobu zahřátí, správné náplně, vypínání při nečinnosti, odkládání na kovový drátkový podstavec k ní přiložený, nikde jsem se ale např. nedověděla nejdelší dobu používání). Přesto se mi již u třetí pistole po pár měsících (nejprve po několika letech, poté po půl roce, nyní po roce, avšak pistole není využívána ani v denních, dokonce ani v týdenních intervalech, nýbrž na příležitostnou tvorbu), stane vždy stejný problém: Pistole nejprve několik měsíců pracuje normálně, jednoho dne však při práci v pistoli silně praskne, vyhodí pojistky celého panelákového bytu až v chodbě (i přepěťový spínač). Po jejím opětovném zapnutí už to udělá okamžitě po zapnutí, není tedy už možné s ní vůbec pracovat, jelikož vyhození pojistek proběhne ihned po jejím dalším zapojení do elektriky.
Při promluvě s elektrikářem ohledně našich elektrických rozvodů mi bylo sděleno, že problém nemůže být v zařízení našeho bytu, jelikož pistole má velmi malý příkon a výkon a když byt zvládne zároveň souběžnou aktivní činnost pračky, myčky, počítače a televize najednou, není možné, aby neutáhl tuto pistoli (během práce s ní už nic dalšího většinou nezapínám kromě osvětlení) s tak malými parametry. Též byla provedena revizní kontrola elektrického rozvodu bytu. Proto Vás žádám o vyjádření k tomuto problému. V papírnictví mi už jeden kus za kus vyměnili, jeden se rozbil až po záruce, další včera rozbitý mám doma a už je mi trapné pořád s ní lítat. Mohl by někdo poradit, co s es tím může dít? Pořád přemýšlím, v čem jsem mohla udělat chybu.
Díky tvořilka Gabriela.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Helemese to není podvod.Jestli to nevíš tak market ti vrátí peníze i po delší době pokud cena nepřes… poslední
dabac 11.11.2016 20:29
dabac

Helemese to není podvod.Jestli to nevíš tak market ti vrátí peníze i po delší době pokud cena nepřesáhne 200 KČ,Jinak musíš čekat na vyřízení reklamace.Oni ti reklamaci uznají ale holt ten měsíc čekáš.Když to uděláš jak jsem říkal,tak nečekáš Kapišto?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru