Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Myčka whirlpool nereaguje

Dobrý den, mám 5 let starou myčku whirlpool adg 8196 ix dosud fungovala bez problémů, při dalším zapnutí tlačítka ON/OFF do polohy ON myčka nereaguje, nerozsvítí se display a nelze spustit žádný program.(myčka je v zásuvce a do zásuvky jde proud :-) ) Nemáte někdo zkušenost se stejným problémem? Děkuji za odpověď.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak myčka opět funguje jako nová, problém byl v programátoru myčky. Opravář mi po telefonu řekl že t…
jezour 27.09.2016 06:39
jezour
Měl jsem podobný problém s pračkou.Nesvítil displej,nefungovala.Opravář mi řekl v podstatě to,co vám…
tlustejbachor 02.10.2016 19:38
tlustejbachor
A jak se pozná, že jsou ty součástky spálené? Díky poslední
michalix 20.02.2018 19:26
michalix

Tak myčka opět funguje jako nová, problém byl v programátoru myčky. Opravář mi po telefonu řekl že to bude v programátoru a ten stojí cca 3000kč + cesta oprava a jsem na 4000kč a to že se mi nevyplatí, ať si koupím novou myčku. A panel prý opravit nejde. Po chvilce hledání jsem našel firmu www.kselectronic.cz kde panel opravili za 1500kč + 2x50kč za poštovné.

Měl jsem podobný problém s pračkou.Nesvítil displej,nefungovala.Opravář mi řekl v podstatě to,co vám.Přijedu,podívám se,zaplatíte cestu a cenu za diagnostiku poruchy-celkem asi 900 Kč,když bude špatný programátor,můžete se rozhodnout-buď nový za 2-3000 nebo novou pračku.Tak jsem programátor vytáhl a zjistil,že je spálený odpor a integrovaný obvod ve spínaném zdroji-typická závada u praček,myček, v ceně asi 30 Kč.Největší problém byl vyměnit ten IO,naštěstí mám bratra,který to zvládl.Takovým "opravářům" by patřilo nakopat do,nebo někam jinam,to nejsou opraváři ale měniči dílů,to zvládnou i cvičené opice.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru