Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Benzínové křovinořezy Straus - co o nich víte?

Samozřejmě za tu cenu, je to Čína. Koukal jsem na to v Tescu a je to stejné, jen s nepatrnými obměnami, jako se prodává pod značkou Hecht, nebo jiné.
Vyrábí se to stejné, jen prodejci si k tomu dají svoje značky.
Brácha koupil a teď to mám doma, taky stejný, pod značkou Fuxtec.
Teď to funguje druhou sezonu a zatím drží. Dostává to dost záhul, v zápalu boje s vegetací s tím likviduju i vzrostlé kopřivy a podobně strunou, když jsem línej nasadit kotouč. Takže plyn naplno a bez ubrání. Kupodivu to zatím snáší.
Jde o to, jak ještě dlouho. Ale zatím to vypadá, že ty čínské levné stroje, se trochu polepšily.
Docela dobře startuje, zdá se mi, že dost chlastá. Ale může to být jen dojem, má to dost velký výkon, tak si to na to vezme.
Od Hechtu mám motorovou pilu, úplně stejnou pod značkou Strauss, jsem viděl v Tescu. Za ty dva tisíce co stála, už udělala práce kupu. Samozřejmě na profi práci by to nebylo, ale na nařezání dřeva na zimu, nebo občasné pokácení stromu, to stačí.
Já bych tedy ty levné stroje tolik nezatracoval. Sice se nemohou rovnat profesionálním značkovým, ale na domácí použití to stačí. Například na několik kubíků ročně, na topení, není pila za třicet tisíc potřeba. Může si tyhle levné stroje dovolit i ten, kdo by si značkové nemohl dovolit. Přitom záruka je dva roky, a jen za tu dobu to udělá kupu práce. Platí to jak pro pily, tak křoviňáky a další stroje. Na takové to domácí......:-):puff:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny