Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak vytápět chalupu

Zerozero ma pravdu, debata nebyla o vytapeni, ale o predtopeni a v tomto se tedy priklanim k te GSM zasuvce a horkovzdusnemu ventilatoru nebo jeste prostuduju, jestli zvladnu sam slozit to co popisoval Craft.

Za prispevky ohledne topeni ti ale urcite dekuji, vubec jsem nebyl v obraze a budu tomu muset venovat nejake dalsi studium. Kamna Petry jsou uz starsiho data vyroby (byly tam uz za komancu jeste kdyz chalupa byla strejdy, predtim si pamatuju z detstvi, ze tam mel pilinaky, ve kterych topil).
My jsme pak topili v tech Petrach drevem klasicky prikladanim, ale drevo doslo, kupovat palivove drivi je docela drahe, takze se preslo na uhli, ale neznaje se dal topi prikladanim a me to nedela dobre prave kvuli prachu atd. Uz dalsi zimu s uhlim nezvladnu a tak jsem si rekl, ze budu topit drevenyma briketama, co v mistnich uhelnych skladech prodavaji a nejsou nijak drahe, uz jsem tim zkousel topit a OK.

Nicmene teda v podstate na spravne topeni uhlim, tak jak ho popisujes, ty Petry vhodne nejsou, protoze jsou to mala kamna.
Takze asi letos opravdu poresim jen to predtopeni, jak jsem psal a budu muset nejak vymyslet co dal s topenim celkove a zda poridit nejaka lepsi kamna.

Dekuji za prispevky i vsem ostatnim.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny