Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký je rozdíl mezi horkovzdušným fritovacím hrncem a horkovzdušným hrncem

Předmět Autor Datum
Horkovzdušný využívá tepla vyrobeného halogenovou žárovkou a toto je rozháněno ventilátorem kolem up…
iconek 09.07.2016 18:17
iconek
Děkuji za technické objasnění! A co by jste mi doporučil si pořídit. Příjde mi to totiž zcela stejný…
lupkovic 09.07.2016 18:33
lupkovic
Ten druhý je spíše jen na to fritování na minimu tuku.Hranolky to promíchává, olej se obalí na hrano…
iconek 09.07.2016 19:59
iconek
U Tefalu se dá vyndat lopatka a péct bez ní. Ty skleněné horkovzdušné hrnce používají často halogeno…
kejki 10.07.2016 11:13
kejki
Jenom na hranolky - drahé. Obalovaný řízek asi nebude to pravé do takové fritézy. poslední
Karel IV 11.07.2016 14:34
Karel IV

Horkovzdušný využívá tepla vyrobeného halogenovou žárovkou a toto je rozháněno ventilátorem kolem upravovaného jídla.Je to pečení s minimem tuku.

Horkovzdušný fritovací hrnec využívá horký vzduch a kombinaci horkého oleje, ve kterém je potravina míchána lopatkou.Potřeba jen lžíce oleje, tím jak se potravina obrací v oleji pomocí lopatky, je opékána horkým vzduchem.

Děkuji za technické objasnění! A co by jste mi doporučil si pořídit. Příjde mi to totiž zcela stejný systém, až na tu lopatku. Každý typ má nějaký zdroj tepla, ventilátor na cirkulaci vzduchu. Oleje můžu přidat i do horkovzdušného hrnce. Je nějaký rozdíl v kvalitě připraveného jídla nebo zaměření na jiné použití (smažení, pečení, grilovaní atd.)?

děkuji

Ten druhý je spíše jen na to fritování na minimu tuku.Hranolky to promíchává, olej se obalí na hranolky a horký vzduch to smaží.I na ty omáčky by se to dalo použít, nemusíte míchat.

Věříte, že i smažit se dá zdravě? TEFAL FZ 300030 ActiFry je přístroj s novou technologií, která umožňuje připravit 1kg hranolků obsahujících pouze 3% tuku. Takže vám stačí jen jedna lžíce oleje.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru