Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Divný dům

No já na duchovno nevěřím. Spíše věřím na nevyzpytatelnost mojí mysli. Když jsem byl menší tak jsem přál duchům dobrou noc a říkal jsem jim že jsem taky jen člověk a že nevím jestli jim ubližuji a že bych si přál aby byly šťastní ale taky jsem říkal že chci taky žít jen šťastný život.

Naše duchy možná vyhnaly pořádné repráky v domě :)) Náš pes taky sem tam štěká a vypadá kolikrát že se bojí jít tam kam patří. Ale je to jen mamlas a radši by byla v našem pelechu tak to na nás hraje.

Víš když jsem si vzpoměl jak jsem přál našim "duchům" tak mě taky začalo mrazit a periferním viděním jsem začal na chvilku cítit bytosti atd :-D je to jen v tvojí hlavě.

PS: díky dostal jsem se do nálady kdy cítím že mě někdo sleduje :-D
PPS: v našem domě žiju už přes 10-13 let, nepamatuji si přesně. A někdo mi taky tvrdil že tu vraždili kočky a manželka je ještě ve sklepě nebo něco podobného myslím.
Jediné co jí můžu přát pokud tam je že doufám že měla šťastný život a je mi líto pokud ne...

Člověk může stát uprostřed náměstí plného lidí ale může mít pocit že je s ním něco víc, nadpřirozeno atd. Je dost možné že jednoduše máte špatný signál v baráku. Železobetonové stěny nebo údolí nebo rušení někde z okolí či prostě je satelit firmy natočen tak že vás nějak nepochytává.

To že se hádáte si můžeš jen odůvodňovat tím že je dům špatný, ale opravdu to s domem pochybuji že má něco společného. Buď je to v tobě nebo v příteli. Leze ti to na mozek a jak je známo Mozek je nejsilnější orgán v lidském těle jelikož ovládá uplně všechno. Pohou myšlenkou a dostatečnou vírou a možná trochu pomoci mozkových buněk nebo tak něco se dějou zázraky. Schyzofrenie,paranoia,derealizace, depersonalizace atd atd. Všechno to je v hlavě.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny