Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Chceme koupit jako dar kávovar espresso - ne kapslový.

Automaticke pechovanie je hovadina.
Ten krups calvi mam a je to uplny srot to co z toho leze sa neda pit. A s lacnym delonghi (ktory nema ziadne debilne automaticke ventily ani ojeb ventily na penu) urobim super espresso. Pozeram ale ze uz aj delonghi dava nejake disco crema ventilojeby, tym vyrobcom uz uplne jebe. Potom uz ostava len gaggia classic alebo drahsie rancilio silvia apod, hlavne nech tam je normalne sitko :D

P.S. a kvalitny mlyncek je pre dobre espresso nutnost, ptz tie kupene mlete kavy su vsetky pomlete nahrubo. Piju vobec ti znami fakt espresso (35ml) alebo co z tym chces za kavu vyrabat?
P.S.2. s cim si teraz vari to espresso 2x denne a z jakej kavy?
a P.S.3. podla recenzii je nova gaggia classic uz srot, jak ich kupil philips, tak polovicu suciastok udajne zracionalizoval a tym zabil asi poslednu dobru masinu za dobru cenu. Nech ziju svetove velkokoncerny :)
P.S.4. ale myslim ze s nejakym delonghi bude spokojny, aj s crema sitkom. Ale je s tym trochu babracka, preto sa pytam jak si robi espresso doteraz, ci vobec chce sa s tym babrat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny