Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Myčka AEG Favorit Triathlon

Suseni a konec by mohla byt snad druha a treti kontrolka, takže chyba i60 (2^1+2^2=6, prvni neblika tedy se 2^0 nezapocitava), tedy problem s ohrevem vody.

Je to opravdu druha a treti kontrolka, co blikaji ? (fotka panelu zde není).

Je mi to divny, ze by si myčka ocuchavala funkci topeni hned takto na začátku, kdy by mela delat predmyti nebo studeny oplach ... A taky, ze tu hlasku vubec zobrazi uživateli na panelu...

To ze "bezi program" znamena co, ze se voda vevnitr mele obehovym cerpadlem ?

Za ty tri minuty, nez to hodi chybu, se ohřeje voda aspon o chlup nebo se teplota vody ani nehne ? Pokud se teplota zvedla, mozna pripecene relé na desce elektroniky ve stavu zapnuto, ohrivej.

Pokud se nezvedla, postupovat podle jineho vlakna zde na poradne zalozeneho Kurtem Mycka neohriva vodu. Promerit odpor topného telesa pri vypnute mycce a pokud bude ok (nejakych radove 25 Ohm), pak vyzkouset ten skryty servisni režim a otestovat jednotlive funkce mycky.

Zkuste, dejte vědět, co jste zjistil ...

Pokud je to opravdu i60, muze byt vadna elektronika nebo jen rele ohrevu na ni, cidlo teploty, topne těleso, kabelaz, motor obehoveho cerpadla nebo jen jeho senzor otáček (tachodynamo) ... Vim, je toho hodně, proto je potřeba vic informací, jak se to chová a postupně zkouset vylucovat priciny ... To zmiňované vlakno si projděte ...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny